İngilizce Hazırlık Birimimiz Pearson Assured Tarafından Akredite Edildi!

İngilizce Hazırlık Birimimiz Pearson Assured Tarafından Akredite Edildi!

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Birimi, Pearson Assured tarafından gerçekleştirilen kalite denetleme sürecinden başarıyla geçmiş ve akredite edilmiştir.

İngilizce Hazırlık Birimimiz, Pearson Assured tarafından belirlenmiş olan Yönetim, Eğitim-Öğretim, Sınav Hazırlama ve Değerlendirme alanlarında toplam 40 kalite standardına uyum sağlamıştır. Bu süreç sonunda, Pearson Assured kalite denetçisi üniversitemize gelip denetlemeler ve bütün kadromuz ile görüşmeler yapmış ve standartlara uyum kontrolüne dair tam uyum raporu vermiştir.

Bu akreditasyon, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İngilizce Hazırlık Birimi’nde eğitim gören öğrencilerimizin, kalitesi uluslararası olarak tanınan bir üniversitede İngilizce eğitimi aldıklarının göstergesidir. 2016-2017 akademik yılında eğitim gören öğrencilerimiz de dâhil olmak üzere, 2017-2018 akademik yılından itibaren, İngilizce Hazırlık Programını başarılı bir şekilde bitiren bütün öğrencilerimiz akademik yılın sonunda Pearson Assured sertifikasına başvuru hakkı kazanmış olacaklardır.

“Pearson Assured” sertifikası, uluslararası geçerliliği olan, akademik ya da iş başvurularında avantaj sağlayabilecek bir sertifikadır.

Görüntülenme: 1362 Yayınlanma Tarihi: 25 Ekim 2017